Websites gebouwd in Odoo

Over het Odoo platform

Voor onze websites maken we gebruik van de Odoo community edition die we hosten op onze eigen cloud omgeving. Hiervoor maken we gebruik van de Amazon AWS infrastructuur waardoor we een uptime kunnen garanderen die bij de beste op de wereldwijde markt hoort.

Door gebruik te maken van Odoo op onze eigen cloud omgeving kunnen we onze klanten een omgeving bieden die zeer makkelijk te onderhouden is. Het onderhoud kan volledig door de klant zelf gebeuren via de zeer gebruiksvriendelijke wysiwyg editor of kan verzorgd worden door ons. 

Verder laat dit systeem toe om zeer eenvoudig verder uit te breiden en binnen dezelfde omgeving je volledige facturatie en boekhouding te draaien. Je site uitbreiden met een e-shop, rechtstreeks gekoppeld aan je boekhouding (of zelfs voorraadbeheer) was nog nooit zo makkelijk. 

Meer weten

www.ecoproofinternational.eu

Een uniek systeem van naadloze dak- en andere bedekking in rubber. Om alle mogelijkheden toe te lichten zijn de verschillende toepassingen toegelicht met een afbeelding en bovenaan kan je een videofragment bekijken van het volledige procédé.

www.lgwijchmaal.be

Website voor een plaatselijke afdeling van de Landelijke gilden. Hier worden activiteiten in de kijker gezet maar ook het inschrijven op evenementen verloopt via de site.

www.jovitacoaching.be

Met de hulp van grafisch ontwerpster en creatief brein, Marleen Van Antwerpen (http://www.mavdesign.be, kwam er een prachtige site tot stand die perfect het doel en de inhoud van de site ondersteund.

www.youniek.org

Jij bent Uniek! Dat is de boodschap die deze vzw wil uitstralen naar alle kinderen van nu. Met een sterk beeld en speelse kleuren is het meteen duidelijk, hier mag elk kind zijn creativiteit, en vooral zijn of haar eigenheid, de vrije loop laten!

www.coach2travel.be

Informatief en "to the point", busreizen op maat voor elk soort vakantie of uitstap. Of je nu een skibox, of aanhangwagen voor fietsen nodig hebt, of gewoon wat plaats voor je dagrugzakje, Coach 2 Travel regelt het tot in de puntjes, zodat jij alleen nog moet genieten!

Raadpleeg mijn volledig CV  Open