Nieuw in ons assortiment

bedrukte T-shirts en andere promotiekleding

Vandervoort David Comm.V, David Vandervoort

Ontdek onze promotiekleding

Een volledige Collectie

Onderscheid jezelf van de massa met je eigen ontworpen promotiekleding in verschillende kleuren en met eigen opdruk in één, twee, drie of vier PMS kleuren of ga helemaal creatief met full color CMYK bedrukking. 

Voor elke gelegenheid, het juiste textiel. Voor éénmalige of korte evenementen kan je voor de budgetlijn gaan maar je kan ook kiezen voor basic of premium als je voor duurzaam wil gaan. Kies voor een ronde hals, v-hals of polo shirts om helemaal te passen bij de uitstraling van je zaak of evenement. 

Kwaliteit

Voor onze t-shirts en polo's rekenen we op de kwaliteit van "Fruit of the Loom". Al sinds 1851 fabrikant van kwaliteitstextiel.

Polo's

Voor elke gelegenheid het juiste T-shirt. Soms mag het net iets meer zijn, ga dan voor onze polo's met of zonder borstzakje.

Long sleeves

Denk verder dan de zomer die voor de deur staat. Straks worden de temperaturen weer wat frisser, zorg ook dan voor de juiste stijl. 

Wacht niet langer, we helpen je graag verder

Richtlijnen voor het ontwerp, opmaken van een ontwerp of gewoon de mogelijkheden overlopen, we staan altijd voor je klaar

Bovenstaande is slechts een greep uit het volledige assortiment.
Verder zijn ook verkrijgbaar:

petten
sweaters
hoodies
keukenschorten
sportkleding
enz. 

Meer info